Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Ved besøg på Digital Revisors hjemmeside accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.

Oversigt
1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies
2.2 Hvad bruger vi cookies til
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies
2.4 Hvordan undgår du cookies
2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til
3.5 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger
4. Kontakt

1. Generelt
Når du klikker dig ind på Digital Revisor indsamler Digital Revisor oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Digital Revisor indsamler oplysninger om dig på to måder:
– Ved brug af cookies
– Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies

2.1. Hvad er cookies?
Første gang du besøger Digital Revisors hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmesider. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle Digital Revisor om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider og øvrige digitale platforme.

For at fastlægge, hvem der besøger Digital Revisors hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre mv. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig. Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Digital Revisor.

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.4 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.5 Sådan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.6 Cookies fra vores samarbejdspartnere
Digital Revisor har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies. Eks. facebook og google. Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer.

3. Personoplysninger

3.1. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du køber tjenester på en hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., eller har du i øvrigt givet samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på Digital Revisors digitale platform, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af Digital Revisor og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

4 Kontakt
Digital Revisor
Åbogade 15
8200 Aarhus N
info@digitalrevisor.nu
tlf: 24946652
Opdateret: 30.01.2017

Opret gratis profil her Log ind